Help Center

Welcome,

Wat voor abonnementen biedt MyHeritage aan?

Een familie site abonnement (Premium of PremiumPlus) geeft u recht op verhoogde opslag voor uw online stamboom en speciale features om het onderzoek naar uw familiegeschiedenis een zetje te geven.

Wanneer u een Premium of PremiumPlus site abonnement afsluit, ontvangt u:

* Verhoogd limiet voor personen in de stamboom.

* Voorrang bij technische ondersteuning om snel antwoord te kijgen.

* Family Tree Builder Premium – Smart Matches samenvoegen, alles-in-een grafieken en interactieve kaarten.

* Speciale functies zoals de Tijdlijn en het Tijdboek.

* Geoptimaliseerde Smart Matching, bevestig en wijs matches af, neem contact op met de Site Manager en voeg de informatie automatisch samen.

Als u een Premium of PremiumPlus familie site abonnement heeft, kunt u tevens gebruik maken van de MyHeritage collecties in de SuperSearch. Andere collecties kunnen een Data abonnement vereisen.

Wat krijg ik met een Premium abonnement?

Wat krijg ik met een PremiumPlus abonnement?

Een Data abonnement geeft u het recht om alle documenten te bekijken in de betaalde collecties in SuperSearch. U krijgt daarmee ook onbeperkt toegang tot Record Matches, inclusief het bevestigen en het afwijzen van deze matches, als u een stamboom op MyHeritage.com heeft.

Bovendien kunt u informatie opslaan en inwinnen uit de historische documenten die u in de SuperSearch vindt. Bij Record Matches kunt u deze informatie direct naar uw stamboom kopiëren. 

Wanneer u een Premium familiesite abonnement hebt aangeschaft, hebt u toegang tot historische documenten in twee van de vier MyHeritage collecties in SuperSearch: MyHeritages sites en MyHeritage leden.
 
Wanneer u een PremiumPlus familiesite abonnement hebt kan u toegang krijgen tot al de vier collecties van MyHeritage in SuperSearch, MyHeritage sites en MyHeritage leden, MyHeritage stambomen en MyHeritage foto’s.
 
Het beste aanbod van MyHeritage is het Complete Plan - een onderzoekspakket dat een PremiumPlus familie site (zie alle voordelen hierboven) combineert met volledig toegang tot meer dan 9 miljard historische records op MyHeritage én alle Record Matches. 
 
Opwaardeer nu om uw onderzoek naar een hoger niveau te brengen en uw familiegeschiedenis te behouden.