Wat moet ik doen wanneer ik mijn DNA kit niet kan activeren?

Wanneer u moeilijkheden heeft met het activeren van uw DNA kit, bekijk dan de volgende stappen om er zeker van te zijn dat u de juiste acties neemt:

- Zorg er allereerst voor dat de door u ingevoerde kitserie juist is.

- Zorg ervoor dat u inlogt met het juiste e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd bij MyHeritage.

- Zorg ervoor dat u de activatiecode/kit nummer handmatig intypt in de velden – gebruik geen plakken.

- Zorg ervoor dat u geen beperkte internettoegang gebruikt. Sommige werkplekken blokkeren verschillende sites, in welk geval de activering mogelijk niet werkt.

Blijft het probleem bestaan, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam (support team) en verstrek de volgende informatie:

1. Stuur foto’s van het kit nummer wat vermeld staat op de doos, de buisjes en het kleine plastic zakje.

2. Stuur een schermafdruk van wat u ziet nadat u geprobeerd heeft de kit te activeren .

3. Met welk e-mailadres heeft u geprobeerd in te loggen toen u probeerde de kit te activeren?

4. Welke internet browser gebruikt u? U kan dit eenvoudig controleren op de volgende site: www.whatismybrowser.com