Help Center

Welcome,

Wat is de SuperSearch?

SuperSearch is MyHeritage's zoekmachine voor historische documenten. Klik hier om de SuperSearch pagina te bezoeken, of klik op het tabblad 'Onderzoek' op uw familie site.

SuperSearch bevat meer dan 9 miljard genealogische documenten, onder andere betreffende geboorte, huwelijk, overlijden, begrafenis, volkstelling, militaire dienst, immigratie, jaarboeken en andere soorten documenten, tevens met de bijbehorende scans van de originele documenten.

Het bevat verder MyHeritage stambomen, foto's en leden die openbaar zijn - in totaal meer dan een miljard exclusieve records van over de hele wereld die veelal slechts op MyHeritage kunnen worden gevonden.

SuperSearch biedt wereldwijde dekking met interessante inhoud die van belang is voor alle landen.

We breiden snel de data en collecties uit en zijn van plan om SuperSearch te laten groeien tot de grootste internationale collectie van historische documenten online beschikbaar. Ongeveer 200 miljoen documenten worden iedere maand toegevoegd!

Als u meer informatie over SuperSearch wenst te weten, lees dan het volgende artikel: Hoe kan ik de Supersearch gebruiken?