Help Center

Welcome,

Wat omvatten de MyHeritage collecties in SuperSearch?

SuperSearch bevat meer dan 9 miljard genealogie documenten zoals geboorte, huwelijk, overlijden, begrafenis, volkstelling, militair, immigratie, jaarboeken en andere type documenten, plus scans van de originele documenten.

Het bevat ook MyHeritage familiestambomen, foto’s en leden die allen publiekelijk toegankelijk zijn met meer dan één miljard exclusieve documenten uit de hele wereld die in de meeste gevallen alleen maar te vinden zijn op MyHeritage.

Een collectie is een groep documenten in SuperSearch. Bijvoorbeeld, BillionGraves is een collectie. MyHeritage familiestambomen is een collectie.

De “MyHeritage” collecties zijn de volgende:

MyHeritage familiesites – bevatten familiesites gemaakt door leden van MyHeritage.

MyHeritage leden – bevatten profielen van MyHeritage leden.

MyHeritage familiestambomen – bevatten familiestambomen beschikbaar gesteld door MyHeritage leden.

MyHeritage foto’s – bevatten publieke foto’s, video’s en documenten geplaatst door MyHeritage leden op hun familiesites.

Sommige documenten zijn vrij in SuperSearch (ergo BillionGraves, Social Security Death Index), echter, om toegang te krijgen tot al deze collecties is een data abonnement vereist.

Een data abonnement verschilt van een familiesite abonnement. Een data abonnement verschaft u volledige toegang tot alle collecties in SuperSearch, een mogelijkheid om Record Matches te bevestigen of aftewijzen, documenten op te slaan en informatie te halen uit documenten.

Opgemerkt zij:

Wanneer u een Premium familiesite abonnement hebt, dan hebt u toegang tot twee van de vier MyHeritage collecties in SuperSearch: MyHeritage sites en MyHeritage leden.

Wanneer u een PremiumPlus familiesite abonnement hebt, dan hebt u toegang tot alle vier de MyHeritage collecties in SuperSearch: MyHeritage familiesites, MyHeritage leden, MyHeritage familiestambomen en MyHeritage foto’s.