Help Center

Welcome,

Wat is een data abonnement?

Een data-abonnement is een jaarlijks abonnement waarmee u volledige toegang tot de SuperSearch en Record Matches heeft.

De SuperSearch is MyHeritage's onderzoek hulpmiddel waarmee u door meer dan 9 miljard records kunt zoeken van over de hele wereld.

Er is veel nuttige inhoud op de SuperSearch te verkennen. SuperSearch omvat exclusieve documenten van over de hele wereld, die in de meeste gevallen, zijn alleen beschikbaar op MyHeritage.

We voegen voortdurend nieuwe documenten toe aan de SuperSearch, waaronder minstens een miljoen documenten en een miljoen profielen per dag. Dit betekent dat als u nu niet kunt vinden wat u zoekt, de kans groot is dat we het binnenkort wel aanbieden. 

De Record Matching technologie vindt automatisch historische documenten die passen bij personen in uw stamboom, waarna u hiervan op de hoogte wordt gebracht. Een data abonnement geeft u de mogelijkheid om deze overeenkomsten te bevestigen of te weigeren, de documenten te bekijken en te downloaden. 

Bovendien kunt u nu, dankzij onze baanbrekende technologie, de historische gegevens direct opslaan op de profielpagina's van relevante personen in uw stamboom en de informatie extraheren van een record.

Een data-abonnement wordt op een jaarlijkse-basis aangeboden. Hier is een link om abonnementsprijzen te bekijken.

Mocht u meer informatie wensen, lees dan de volgende artikelen:

Hoe kan ik een record uit de SuperSearch opslaan?

Hoe extraheer ik informatie uit een record naar mijn stamboom? 

Om te leren hoe je een data-abonnement kan kopen, klik hier:

Hoe kan ik een data abonnement aanschaffen?