Wat zijn Person Discoveries™?

Een Person Discovery™ is een type Instant Discovery die u een “pakket” aan familiegeschiedenis informatie geeft, die u in één klik kunt toepassen op uw stamboom.

Elke Person Discovery™ is gebaseerd op een match gevonden  door onze Smart Matching™ technologie in andere stambomen op MyHeritage en wij filteren er automatisch incorrecte matches uit.

Als een persoon in uw stamboom een connectie heeft met een tak in een andere stamboom, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en kunt u er voor kiezen iedereen in die tak toe te voegen aan uw stamboom  (tot 50 mensen), waardoor u niet handmatig één voor één mensen hoeft toe te voegen en data aan te passen.

Person Discoveries™ vullen  Smart Matches™ aan in de manier waarop informatie wordt toegepast op de stamboom van de gebruiker. Met Smart Matches™ wordt informatie handmatig toegevoegd aan de stamboom met één feit per keer en één persoon per keer.  Met Person Discoveries™ kan een complete tak wordt gekopiëert in een enkele klik, inclusief alle feiten, evenementen en worden  bronvermeldingen automatisch aangemaakt in de bestemde stamboom om precies vast te leggen waar de data vandaan kwam.

Om meer te weten te komen over hoe u Person Discoveries ™ toevoegd, lees het volgende artikel: Hoe voeg ik  Person Discoveries aan mijn stamboom?