Hoe voeg ik Person Discoveries aan mijn stamboom?

Om te zien of u Person Discoveries™ heeft om toe te voegen aan uw stamboom, neem de volgende stappen:

1. Zweef over de “Ontdekkingen’ tab op uw familie site en selecteer 'Instant Discoveries™':

De Instant Discoveries™ pagina geeft u een lijst weer met Person Discoveries en Photo Discoveries die gevonden zijn voor uw stamboom. Elke Person Discovery in de lijst staat u toe een groep van verwante personen toe te voegen in slechts één klik.

De pagina vertelt u ook de naam van de familie site waarin de Discovery gevonden was, wie deze beheert en het land  van verblijf.

2. Om in details de mensen te zien die u kunt toevoegen aan uw stamboom, klik op de ‘Bekijk Discovery’ knop:

3. Het bekijken van een Discovery zal de match weergeven waarop het is gebaseerd en zal u vragen te bevestigen of MyHeritage het goed heeft. Klik op ‘Ja’ als de persoon in uw stamboom dezelfde persoon is als in de gevonden record.

Indien u heeft bevestigd, zult u de aanvullende mensen zien die kunnen worden toegevoegd aan uw stamboom, samen met hun namen, verwantschap aan uw match en hun profielfoto’s.

4. Klik op ‘Toevoegen aan mijn stamboom’om automatisch alle informatie direct aan uw stamboom toe te voegen!

De nieuw toegevoegde mensen aan uw stamboom zullen het label ‘Nieuw’ hebben op hun persoonskaart voor 30 dagen.

Houd er rekening mee dat, anders dan Smart Matches, eenmaal een Person Discovery toegevoegd te hebben dit niet meer ongedaan gemaakt kan worden. Indien u wenst kunt u de toevoegde personen handmatig verwijderen uit uw stamboom.

U zult een email ontvangen over de toegevoegde Discovery.