Help Center

Welcome,

Wat zijn Photo Discoveries™?

Photo Discoveries™ zijn een nieuw soort  Instant Discovery met de focus op foto’s. Deze interessante functie maakt het makkelijk voor u om foto’s van mensen toe te voegen aan uw stamboom die momenteel geen foto’s hebben in slechts enkele kliks.

Een Photo Discovery bevat tot 10 foto’s die u in één klik kunt toevoegen aan persoonsprofielen in uw stamboom. Naast andere paremeters zijn foto’s gesorteerd volgens de verhouding van verwantschap tussen de site manager en de persoon op de foto. Voorbeeld: Foto’s van directe voorouders en nabije familieleden die gevonden zijn in verschillende familiesites zjn  gebundeld en weergegeven boven aan de lijst, terwijl foto’s van verre familieleden lager geplaatst zijn. Foto’s die toevoegd zijn via een Photo Discovery zijn al getagged, zodat u een persoon niet opnieuw hoeft te taggen in de foto.

Een belangrijk aspect van Photo Discoveries™ is de nauwkeurigheid. Doordat de Photo Discoveries™ functie is gebaseerd op de onderliggende Smart Matching™ technologie, kunnen we de meerderheid van onjuiste matches er automatisch uitfilteren. U kunt er van op aan dat we u de foto’s geven van mensen in uw stamboom die ook daadwerkelijk deze mensen zijn. Voor de zekerheid kunt zelf nog bepalen welke foto’s u niet wilt toevoegen . U blijft volledig in controle over wat u wel of niet wilt toevoegen aan uw stamboom.

Als een nieuwe Photo Discovery is gevonden, brengen we u op de hoogte via een Photo Discovery notificatie mail, zodat u nooit iets mist. U ontvangt deze mail hooguit één keer per week.

Photo Discoveries zijn beschikbaar voor al onze stamboom gebruikers op MyHeritage. Discoveries toevoegen aan uw stamboom of het bekijken van de originele grootte van foto’s vereist een PremiumPlus of een Compleet abonnement.

Om meer te weten te komen over hoe u Photo Discoveries ™ toevoegd, lees het volgende artikel:  Hoe voeg ik een Photo Discovery toe aan mijn stamboom?