He voeg ik een Photo Discovery toe aan mijn stamboom?

Om een Photo Discovery toe te voegen doet u het volgende:

1. Log in op uw stamboom site

2. Zweef over de  ‘Ontdekkingen’ tab en klik op ‘Instant Discoveries™’:

Op de Instant Discoveries pagina zult u een lijst zien van Person Discoveries (ontdekkingen die nieuwe personen kunnen toevoegen aan uw stamboom) en Photo Discoveries (ontdekkingen die foto’s kunnen toevoegen aan bestaande personen in uw stamboom). Om enkel Photo Discoveries te bekijken, klik op de “Photo Discoveries” filter:

Een Photo Discovery bevat tot 10 foto’s die u in één klik kan toevoegen aan persoonsprofielen in uw stamboom.

Foto’s zijn gesorteerd op de graad van verwantshap tussen de site manager en de persoon op de foto. Voorbeeld: Foto’s van directe voorouders en nabije familieleden  die gevonden zijn in andere familie sites  zijn gebundeld en weergegeven boven aan de lijst, terwijl foto’s van verre familieleden lager geplaatst zijn.

3. Klik op elk van de oranje ‘Bekijk Discovery’ knoppen om te zien welke foto’s geïncludeerd zijn in het Photo Discovery “pakket,” zoals hier beneden weergegeven.

U zult een lijst van foto’s zien die kunnen worden toegevoegd als profieolfoto’s voor verschillende mensen in uw stamboom.

Voor elke foto uit de Photo Discovery zult u de naam van de familie site en site manager zien waar de foto vandaan komt. U zult ook aanvullende informatie over de foto zien, zoals de titel, datum, plaats, beschrijving en aanvullende informatie over de persoon op de foto.

Door de muis te bewegen over de naam van de site manager, zal een venster worden geopend, waardoor u gelijk in contact kan komen met die gebruiker. Dit kan gebruikt worden om de site manager te bedanken voor de foto’s of om aanvullende informatie en materiaal te vragen.

Aan de linkerkant laten we u zien hoe u gerelateerd bent aan deze persoon gebaseerd op uw stamboom, evenals de directe famileleden.

Zweef over de persoonsnaam om meer opties te zien, zoals het bekijken van de persoon in uw stamboom:

U kunt klikken op “Bekijk originele foto” om een grotere versie van de foto uit de Photo Discovery te bekijken en om te zien we er nog meer in getagged is:

Opmerking: De orignele foto bekijken is een PremiumPlus/Compleet functie.

4. Standaard worden alle foto’s uit de Photo Discovery gekopiëert naar uw stamboom wanneer u de ontdekking toevoegt. Als u wenst bepaalde foto’s uit te sluiten, klik dan op de check box naast de foto om deze te deselecteren.

Tot slot, klik op de “Toevoegen” knop rechtsbovenin de pagina om alle foto’s in één klik toe te voegen aan uw stamboom.

Nadat u een Photo Discovery heeft toegevoegd, wordt u teruggebracht naar uw stamboom als u minder dan 50 personen in uw stamboom heeft,  om de foto’s te bekijken die u zojuist heeft toegevoegd. Als u 50 of meer perosnen in uw stamboom heeft, wordt u naar de Foto’s sectie gebracht, waar u de foto’s kunt bekijken die u heeft toegevoegd.

Foto’s die zijn toevoegd via een Photo Discovery zijn al getagged, waardoor u een persoon niet opnieuw hoeft te taggen in een foto.

Photo Discoveries zijn beschikbaar voor alle stamboom gebruikers op MyHeritage. Discoveries worden in klein thumbnail formaat gratis weergegeven. Het toevoegen van Discoveres aan uw stamboom of het bekijken van de originele grootte van foto’s vereist een PremiumPlus of Compleet abonnement. Als u een PremiumPlus of Compleet abonnement heeft, kunt u één Photo Discovery per dag toevoegen. Nadat u een ontdekking heeft toegevoegd, herberekenen we ontdekkingen voor u en kunt u de volgende dag meer toevoegen.