Hoe bevestig ik Record Matches en hoe wijs ik deze af?

Om een Record Match te beoordelen, neem de volgende stappen:

1. Log in op uw famile site.

2. Beweeg uw muiscursor over de ‘Ontdekkingen’ tab. U kunt er voor kiezen om te selecteren op ‘Matches per persoon’ of ‘Matches per bron’ om de gevonden matches voor u te beoordelen.

3. Klik op ‘Record Matches’  om de lijst te filteren op alleen Record Matches.

4. Klik op ‘ Beoordeel X matches’ om de lijst te zien van alle gevonden Record Matches voor deze persoon.

5. Hier kan u de bron zien van de record en er nieuwe informatie van uitpakken. Klik op ‘ Beoordeel match’  om de hele record te bekijken:

Hier kunt u de hele record bekijken en de informatie die er in gevonden was. U kunt op ‘ Volledig scherm’  klikken om een beter beeld te krijgen en zelfs door pagina’s  bladeren door op de pijltjes te klikken net boven de record.

6. Om te bevestigen en verder te gaan, klik op “ Bevestig Match’  rechterbovin. Om af te wijzen, scroll naar beneden en klik op ‘afwijzen’

7. Als u ervoor heeft gekozen om de wedstrijd te bevestigen, kunt u op de volgende pagina nieuwe informatie aan uw stamboom opslaan en opslaan. Klik gewoon op de kleine pijlen om informatie over te dragen. Standaard wordt de broncitaat naar uw boom geëxtraheerd. Als u het niet wilt opslaan, klik op de V om de broncitaat te verwijderen.

8. Klik op 'Opslaan in de boom' onderaan het record als u klaar bent.