Help Center

Welcome,

Hoe kan ik een record uit de SuperSearch opslaan?

De SuperSearch geeft u de mogelijkheid om een historisch document (een record) die u heeft gevonden in de SuperSearch, direct op te slaan in een profiel van iemand in uw stamboom. De referenties naar het document zullen als volgt getoond worden:

 

Als u een record in de SuperSearch wilt koppelen aan een profielpagina van een individu in uw online stamboom, dan kunt u dit doen door op 'Sla record op' te klikken onderaan het document.

 

Zodra u op 'Sla record op' klikt, zal er een nieuw menu openen waar u een stamboom kunt kiezen waar u een site manager of web beheerder bent:

 

Wanneer u een stamboom heeft gekozen, begin dan met het typen van de naam van de persoon aan wie u het document wenst toe te voegen. Wanneer u begint met typen, dan zal het systeem automatisch beginnen met zoeken en u de resultaten tonen: 

 

Wanneer u de juiste persoon heeft gekozen, klik op 'Bewaar'. Hierna wordt u naar de volgende fase van het proces geleid. Hier kunt u informatie extraheren uit het document. 

 

Let op dat als u het vakje 'Laat me dit niet meer zien' aanvinkt, dit bericht de volgende keer dat u deze actie onderneemt niet meer zal worden getoond. Het zal u dan automatisch doorsturen naar de pagina om de informatie te extraheren. Voor meer informatie over informatie extraheren, kunt u op de volgende link klikken: Hoe extraheer ik informatie uit een record naar mijn stamboom?

Nu is het document opgeslagen bij de profielpagina van uw keuze. U kunt ook onderaan de record pagina kijken voor het opgeslagen document:

 

 

Houd er rekening mee dat als we een Record Match hebben gevonden met zulke informatie, dat u niet de mogelijkheid heeft om de record op te slaan. In plaats hiervan kunt u de Record Match 'bevestigen'. 

 

Als u wilt hetzelfde document wenst op te slaan bij een ander persoon, dan kunt u de instructies hiervoor vinden op de volgende link: Kan ik een record opslaan bij meerdere personen?